KotiReseptitKokkien salaisuudet: kolme yksinkertaista tuotetta pehmeän ja mehukkaan lihan valmistukseen

Kokkien salaisuudet: kolme yksinkertaista tuotetta pehmeän ja mehukkaan lihan valmistukseen

Jopa paras liha on kypsennettävä hyvin, jotta siitä tulee pehmeää ja mehukasta, ja jos saat kovan lihapalan, sinun on turvauduttava joihinkin kulinaarisiin temppuihin, jotka pelastavat tilanteen.Portaali ’Belnovosti’ kertoi, mitä kolmea tuotetta tulisi lisätä marinadiin, jotta mistä tahansa lihasta tulisi pehmeää, tuoksuvaa ja yllättävän maukasta.

Varsin usein ammattikokit käyttävät punaviiniä ruoanlaitossa, sillä sen avulla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia.Punaviini on ihanteellinen komponentti marinadiin, jonka avulla lihasta tulee pehmeää ja maukasta.Lihaa on pidettävä tässä marinadissa vähintään tunnin ajan.

Monet kokit ovat omaksuneet Aasian keittiön herkullisten ruokien valmistuksen salaisuudet.Jos valmistat soijakastikkeeseen perustuvan marinadin ja liotat siinä mitä tahansa lihaa 40-60 minuuttia, saat kunnollisen lopputuloksen, ja kypsennetty liha sulaa suussa.

Kun valmistat lihaa kebabia varten, voit käyttää kuohuvaa vettä.Kivennäisvesi on neutraali komponentti, joka auttaa pehmentämään lihassyitä.Tärkeää on, että otat tavallista hiilihapotettua vettä, jossa ei ole lisämakuja, jotta se ei häiritse lihan makua ja aromia.

Aiemmin kerrottiin, miten valmistetaan täydellinen kotitekoinen majoneesi.

-.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten