KotiReseptitKaupasta ostetut kurkut pysyvät tuoreina vielä kuukauden kuluttua: helppo tapa säilyttää vihannekset...

Kaupasta ostetut kurkut pysyvät tuoreina vielä kuukauden kuluttua: helppo tapa säilyttää vihannekset pitkään

Moni huomaa, että tuoreet kurkut eivät säily pitkään edes jääkaapissa.Kirjaimellisesti parin päivän kuluttua vihannes pehmenee, menettää mehukkuutensa ja makunsa.Tilanteen korjaaminen ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa.

’Belnovosti’-portaalin mukaan kurkut voi säilyttää tuoreina kuukauden ajan minkä tahansa muoviastian ja veden avulla.Jätä vain vihanneksia sisältävä astia jääkaappiin, eivätkä ne menetä makua ja mehukkuutta pitkään aikaan.Vesi on vaihdettava joka päivä.

On olemassa toinenkin menetelmä, mutta tämä menetelmä takaa kurkkujen tuoreuden enintään kahdeksi viikoksi.Tätä varten kurkut on asetettava muovisäiliöön ja peitettävä kostealla liinalla.On myös tärkeää säilyttää vihreät vihannekset tällä menetelmällä jääkaapissa.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten kokeneet kotiäidit säilyttävät tuoreita mansikoita kuukausia tekemättä hilloa tai pakastamatta niitä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten