KotiReseptitKaikki ovat hulluna tällaiseen perunamuusiin: edes ravintola ei voi toistaa niitä -...

Kaikki ovat hulluna tällaiseen perunamuusiin: edes ravintola ei voi toistaa niitä – salaisuus on paljastunut

Perunamuusi on suosikki lisuke kaikkialla maailmassa.Jopa näin yksinkertaisen ruokalajin voi kuitenkin pilata.Jotta näin ei tapahtuisi ja jotta voit tehdä vaikutuksen vieraisiin ja kotitalouksiin kulinaristisilla taidoillasi, sinun on hyvä tietää muutama niksi.

Ensimmäinen asia, josta on tärkeää huolehtia ennen perunamuusin valmistamista, on perunoiden oikea valinta.Kuten Novate-portaali toteaa, täydellinen lisuke syntyy vain vihanneksista, joiden tärkkelyspitoisuus on korkea.Tähän kuuluvat myös perunat, joissa on punaisen värinen kuori.

Perunoiden oikeaoppinen keittäminen on yhtä tärkeää.Raakojen vihannesten heittäminen heti kiehuvaan veteen ei ole paras idea.On parempi laittaa perunat kylmään veteen ja lähettää ne vasta sitten lämmitettyyn liedelle.

Ehkä yksi tärkeimmistä hetkistä on voin ja maidon lisääminen.Monet heittävät kylmät ainekset suoraan pannulle.Näin ei kuitenkaan pidä tehdä.Paras vaihtoehto on lämmittää maitotuotteet hieman ja sekoittaa ne vasta sitten perunoiden joukkoon.Myöskään kokeneet kokit eivät suosittele käyttämään sekoitinta.Uskotaan, että täydellistä muusia saadaan vain soseuttimen avulla.

Sillä välin asiantuntijat ovat nimenneet raejuuston huippumerkit.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten