KotiPuhdistusvinkitJääkaappisi muovi lakkaa nopeasti olemasta keltainen: muista tämän puhdistusliuoksen koostumus

Jääkaappisi muovi lakkaa nopeasti olemasta keltainen: muista tämän puhdistusliuoksen koostumus

Puhtaus ja järjestys talossa – terveyden ja hyvän mielen lupaus.Ajan myötä jopa kaikkein huolellisimmallekin omistajalle voi kuitenkin tulla vastaan jääkaapin saastumisen ongelma sisältäpäin.Kellertävät tahrat ja plakit pilaavat keittiöhuoneen ulkonäön ja niistä voi tulla epämiellyttävien hajujen lähde.

Älä lannistu – on olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa palauttaa jääkaappisi koskematon tuoreus.Se vaatii vain muutamia edullisia ainesosia ja vähän vaivaa.Seuraa vaiheittaisia ohjeitamme, ja jääkaappisi loistaa puhtaana.

Vaihe 1 : Valmistele puhdistusliuos.Liuota 1 ruokalusikallinen ruokasoodaa ja 1 ruokalusikallinen pesujauhetta 1 litraan lämmintä vettä.Sekoita ainekset huolellisesti, kunnes saat tasalaatuisen, mössöisen koostumuksen.

Vaihe 2 : Levitä saatu tuote jääkaapin sisäpintojen likaantuneille alueille.Älä hankaa seosta, sillä jauhemaiset rakeet saattavat naarmuttaa muovia.

Vaihe 3 : Anna puhdistusliuoksen vaikuttaa sitkeään likaan 2-3 tuntia.

Vaihe 4 : Liotuksen jälkeen huuhtele seos huolellisesti puhtaalla vedellä.Keltaisten tahrojen ja saostumien pitäisi hävitä jäljettömiin.

Tällä yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla menetelmällä jääkaappisi näyttää taas tahrattomalta.Sinun ei enää tarvitse hävetä hoitamattomia keltaisia raitoja, kun avaat oven.Tämän puhdistusseoksen säännöllinen käyttö pitää jääkaappisi täydellisen puhtaana ilman vaikeuksia.Nauti ruokahalusta ja terveellisestä ilmapiiristä keittiössäsi!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten