KotiReseptitIlman haittaa terveydelle ja hahmolle: ravitsemusterapeutti kertoi, miten leivonnaisia syödään oikein

Ilman haittaa terveydelle ja hahmolle: ravitsemusterapeutti kertoi, miten leivonnaisia syödään oikein

Moskovan terveysviraston pääravitsemusasiantuntija Antonina Starodubova on kertonut, miten leivonnaisia syödään terveyttä ja vartaloa vahingoittamatta.

Lääkäri muistutti, että riippumatta siitä, kuinka terve ihminen on, pitäisi tietää oikea määrä leivonnaisia.Eli maksimimäärä jauhoja, joita voi syödä päivässä, on 150-200 grammaa, mikä on 2-3 pientä piirakkaa tai 1-2 viipaletta isoa kakkua.

Starodubovan mukaan kaikkien on tärkeää muistaa, että eniten rasvaa on lehtitaikinassa, toiseksi eniten lehtitaikinassa ja kolmanneksi eniten vähärasvaisessa hiivaleivonnaisessa.Myös piirakkatäytteet tulisi valita rasvapitoisuutta ja kaloreita silmällä pitäen.

Se voi olla ensinnäkin vihanneksia.Jos täytteenä on lihaa, valinta tulisi tehdä kanan tai kalkkunan hyväksi, kirjoittaa RIA Novosti.

Aikaisemmin kerrottiin, että leipä ja leivonnaiset voisivat olla parannuskeinoja syöpään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten