KotiReseptitHapan ekstravaganza joka suupielessä: yksinkertaisin hedelmäkarkkiresepti, joka saa lapset vinkumaan

Hapan ekstravaganza joka suupielessä: yksinkertaisin hedelmäkarkkiresepti, joka saa lapset vinkumaan

Kondiittori Claire Lower on keksinyt epätavallisen reseptin happamiin makeisiin, joita kaikki lapset ihastelevat.Niistä tulee luonnollisia ja terveellisiä, sillä ne valmistetaan kuivatuista hedelmistä tai kuivatuista hedelmistä.

Hapanhedelmäkarkkien valmistamiseen tarvitset seuraavat ainekset:

 • Makeutettuja kuivattuja hedelmiä (kuten ananasta tai mangoa).
 • 2 ruokalusikallista raakasokeria.
 • 1 ruokalusikallinen sitruunahappoa.
 • Mikä tahansa siirappi (valinnainen).
 • Leikkaa suuret hedelmät kahtia, jotta niiden tahmea sisus paljastuu.Jos sinulla on suuria kuivattuja hedelmiä, leikkaa ne pienemmiksi paloiksi tai suikaleiksi.

  Sekoita pienessä kulhossa sokeri ja sitruunahappo keskenään.Jos haluat hyvin hienojakoista jauhetta, voit käyttää tehosekoitinta.Kaada saatu jauheseos lautaselle, Lifehacker kirjoittaa.

  Kasta hedelmän tahmea puoli kuivaseokseen, tai jos kuivattu hedelmä ei ole tahmea, kasta se kolmanneksen verran siirappiin, ravista ylimääräinen pois ja kasta jauheeseen.Säilytä saatu hapan karkki ilmatiiviissä astiassa ja erottele kerrokset toisistaan vahapaperilla.

  Muistakaa, hiljattain selvisi, mitä ainesosaa munakokkeliin kannattaa lisätä, jotta siitä tulee uskomattoman maukasta.

  Niko Ahlqvist
  Niko Ahlqvist
  Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten