KotiReseptitHalusi maksaa vähemmän, antoi enemmän: miten tarkalleen ottaen et voi säästää rahaa...

Halusi maksaa vähemmän, antoi enemmän: miten tarkalleen ottaen et voi säästää rahaa ruokaostoksissa

Kovat budjettileikkaukset johtavat usein entistä suurempaan tuhlaukseen.Kokeneet kotiäidit ovat nähneet tämän itse.Mikä tässä on vikana?

Näyttäisi siltä, että jos kuluttaa vähemmän, jää enemmän vapaata rahaa.Tämä järjestelmä toimii, mutta se ei päde kaikkeen.

Rahaa kannattaa aina säästää viisaasti.

Esimerkiksi monet ihmiset ottavat mielellään suuria paketteja tai pusseja ruokaa kerralla.Jos ostat puolikkaan sianruhon, se on todella halvempaa.Mutta kaikilla ei ole varastointipaikkaa, ja myös liha on leikattava itse, mikä ei ole niin helppoa.Jotta tuote ei pilaantuisi jääkaapissa, emäntä yrittää päästä siitä eroon mahdollisimman pian, eikä tässä ole kysymys rahan säästämisestä.

Nyt on paljon halpakauppoja, mutta kaikki niissä olevat tuotteet eivät ole hyvälaatuisia.Voit ostaa 60 ruplalla purkin muhennosta, ja kotona huomaat, ettet voi syödä sitä – sinun on vain heitettävä se pois.Jos haluat todella säästää kustannuksia, sinun pitäisi ostaa vain sellaista ruokaa, jonka laadusta sinulla ei ole epäilyksiä.

Nykyään alhaiset hinnat ilmoitetaan usein kampanjan aikana, jonka ehtojen mukaan on ostettava useita tavaroita kerralla.

Kuva: Elena Mayorova/Global Look Press.

On myös niitä, jotka uskovat, että valmisruokaa syömällä voi säästää sekä rahaa että aikaa.Nykyään pikanuudelit eivät kuitenkaan maksa edes kolmea kopeekkaa, ja ne tyydyttävät nälkää vain muutaman tunnin ajan.Ostetuista nyytistä ei ole mitään sanottavaa – laadukkaat nyytit maksavat paljon, eikä huonoa tuotetta kannata ottaa.

Kannattaa olla tarkkana myös tarjousten suhteen.Kannattaa aina tarkistaa, onko punainen hintalappu todella niin edullinen, ja kysyä ehdottomasti myös edullisen hinnan ehdoista – nykyään se on usein kahden tai kolmen tuotteen oston yhteydessä.

Aiemmin puhuimme täydellisestä ruokalistasta, jonka avulla voit säästää rahaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten