KotiReseptitEt ehdi räpäyttää silmiäsi: näin keität perunat kaksi kertaa nopeammin - huippumenetelmä

Et ehdi räpäyttää silmiäsi: näin keität perunat kaksi kertaa nopeammin – huippumenetelmä

Perunoita pidetään ansaitusti yhtenä venäläisten suosituimmista tuotteista.Aina ei kuitenkaan ole toivottavaa käyttää tavanomaista aikaa sen valmistamiseen.Asiantuntijat ovat kertoneet, miten prosessia voi nopeuttaa puoleen.

Ensinnäkin sinun on otettava jokainen juurikasvi, huuhdeltava huolellisesti juoksevan veden alla ja kuorittava kuori pois.Sitten peruna kannattaa leikata pieniksi kuutioiksi ja kaataa sen päälle kuumaa, keitettyä vettä.Ja niin, että neste juuri ja juuri peittää palat.Sen jälkeen jää laittaa juurekset tuleen.

Haluttaessa perunat voidaan leikata renkaiksi.

Kuva: stockking/en.freepik.com.

Heti kun vesi kiehuu, sinun on heitettävä kattilaan hieman voita.Kattilaan on lisättävä myös suolaa.Keitä sitten perunoita vielä 10-15 minuuttia.

Ajan päätyttyä juurekset ovat täysin valmiita.Ne voidaan tarjoilla tai käyttää jatkokäsittelyssä.

Samalla on ymmärrettävä, että tällaista temppua on mahdollista käyttää vain yksittäistapauksissa.Jos haluat keittää kokonaisia perunoita, sinun on käytettävä toista menetelmää.

Aikaisemmin kotiäidit saivat alkuperäisen reseptin kylmää teetä varten.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten