KotiReseptitEmännille paljastettiin uskomattoman maukkaan kakkukerman resepti: koko salaisuus on keitetyssä kondensoidussa maidossa

Emännille paljastettiin uskomattoman maukkaan kakkukerman resepti: koko salaisuus on keitetyssä kondensoidussa maidossa

Kokit ovat kertoneet äärimmäisen yksinkertaisesta reseptistä kermalle keitetystä kondensoidusta maidosta.Sen valmistaminen vie vain muutaman minuutin.

Kerman valmistamiseen tarvitset vain kolme ainesosaa: keitettyä tiivistettyä maitoa (500 grammaa), smetanaa (500 millilitraa) ja sitruunamehua (yksi ruokalusikallinen).

Reseptin kirjoittaja portaalissa ’100 Menu’ kertoi, että ensin sinun täytyy vatkata smetanaa tehosekoittimessa, kunnes vaahto ilmestyy.Heti sen jälkeen voit lisätä loput ainekset, jolloin kerma muuttuu homogeeniseksi massaksi.

Kuten kokki totesi, pieni brandy täydentää täydellisesti kerman makua.Täydelliseen valmistukseen kannattaa käyttää myös rasvaista smetanaa.

Aikaisemmin ’Control Procurement’ nimesi parhaan tuotemerkin kondensoidulle maidolle, jolla on lapsuuden maku.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten