KotiReseptitEi missään tapauksessa enempää: kuinka monta pannukakkua voit syödä päivässä, jotta et...

Ei missään tapauksessa enempää: kuinka monta pannukakkua voit syödä päivässä, jotta et lihoa

Terveellisten elämäntapojen asiantuntija Ekaterina Vokhmyanina, kansainvälisen terveellisten elämäntapojen projektin ’On Juices’ perustaja, selitti pannukakkuviikon keskellä, kuinka monta pannukakkua voit syödä päivässä, jotta et lihoa.

’Ihannetapauksessa sinun pitäisi kuunnella kehoasi.Silloin tajuat tarkalleen, että kylläisyys on saapunut ja että on aika lopettaa.Jotta alkaisit kuunnella kehosi tarpeita, sinun on järjestettävä ajoittain detox: sen jälkeen keho ymmärtää selvästi, milloin lopettaa.On erittäin tärkeää, ettei syömisen aikana käytetä vempaimia eikä katsota videoita.Silloin on epätodennäköisempää, että syöt liikaa.

Mitä tulee pannukakkujen tarkkaan määrään, tässä kannattaa aina pitää mielessä seuraukset.Pannukakut ovat jauhotuote, joten liiallinen kulutus voi johtaa ruoansulatuskanavan ongelmiin.Öljy, jossa ne paistetaan ja jolla ne voidellaan, rasittaa haimaa.

Eikä tietenkään pidä unohtaa kaloreita.Jopa vaarattomimmissa vesipannukakuissa on yli 130 kaloria 100 grammassa tuotetta.Siksi ylipainosta tai ruoansulatuskanavan ongelmista kärsivien ihmisten ei pitäisi ylittää normia, joka on kaksi tai kolme pannukakkua päivässä.On parempi, että ne ovat ilman täytettä, tai niiden pitäisi olla yksisoluisia.Niiden koostumuksessa ei saisi olla ylimääräisiä ainesosia eikä ylimääräisiä rasvoja’, – sanoi asiantuntija yksinoikeudella käydyssä keskustelussa portaalin kanssa ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’.

AiemminRospotrebnadzor paljasti, miten valita oikeat ainesosat herkullisiin pannukakkuihin pannukakkupäiväksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten