KotiReseptitDraniki yllättää sinut hämmästyttävällä maullaan: lisää jauhelihan sijaan tätä kasvistäytettä

Draniki yllättää sinut hämmästyttävällä maullaan: lisää jauhelihan sijaan tätä kasvistäytettä

Nämä ulkoa rapeat ja sisältä pehmeät perunalevyt ovat valkovenäläisen keittiön ylpeydenaiheita.Niiden yksinkertainen resepti on voittanut herkkusuiden sydämet kaikkialla maailmassa.

Kuitenkin perinteinen versio draniki – vain jäävuoren huippu, koska on olemassa monia mielenkiintoisia variaatioita tämän ruokalajin.Tänään tutustumme dranikin valmistukseen sienitäytteellä – upea tulkinta, joka tuo uusia maku- ja aromisävyjä tähän ikoniseen valkovenäläiseen herkkuun.

Vaihe 1 : Kerää ainekset.Sienitäytteisten dranikien valmistamiseen tarvitset 500 g perunaraastetta, 2 munaa, 150 g jauhoja, 30 g voita, tuoreita sieniä täytteeksi ja suolaa maun mukaan.On tärkeää, että sienet esipaistetaan voin ja kasviöljyn seoksessa, jotta niistä tulee maukkaita ja mehukkaita.

Vaihe 2 : Taikinan vaivaaminen.Laita raastetut perunat suureen kulhoon, lisää jauhot, munat, suola ja sulatettu voi.Sekoita kaikki ainekset hyvin, kunnes saat tasaisen perunataikinan.

Vaihe 3 : Muotoile täytetyt pannukakut.Jaa taikina osiin ja muotoile ne lettujaikinaksi.Laita noin 30 g paistettuja sieniä kuhunkin lättyyn.Muotoile varovasti pannukakkuja, jotka peittävät täytteen tiiviisti.

Vaihe 4 : Paista pannukakut.Kuumenna kasviöljyn ja voin seos samassa suhteessa paistinpannussa.Paista pannukakkuja molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

Vaihe 5 : Paista pannukakut.Siirrä paistetut pannukakut leivinpaperilla vuoratulle pellille.Lähetä ne 160 asteeseen esilämmitettyyn uuniin ja paista 6-8 minuuttia, jotta dranikista tulee täysin kypsiä ja rapeita.

Draniki koristaa minkä tahansa juhlapöydän tai perheillallisen, ja sen avulla voit nauttia aidoista valkovenäläisistä perinteistä nykyaikaisella tulkinnalla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten