KotiReseptitBrittimies on syönyt kilon juustoa joka päivä 25 vuoden ajan: tässä on,...

Brittimies on syönyt kilon juustoa joka päivä 25 vuoden ajan: tässä on, mitä siitä seurasi

Brittiläisen Mark Kingin ruokavalio on koostunut 25 vuoden ajan pääasiassa juustosta. 52-vuotias mies syö tätä maitotuotetta vähintään kilon verran joka päivä, mutta hänen terveytensä ei ole kärsinyt hänen ’ruokavaliostaan’.

Asiasta kertoi portaali Walesonline Markin puoliso.’Juustokuninkaan’ perheenjäsenet eivät vieläkään voi tottua hänen epätavalliseen gastronomiseen mieltymykseensä.

’Ihanteellinen voileipä Markille on cheddar ja viipaleiksi leikattu leipä.Juustoviipaleiden pitäisi olla paksuja, hyvin paksuja’, juustoa rakastavan vaimo kertoi.

Samaan aikaan Mark Kingillä ei ole terveysongelmia – hän ei ole ylipainoinen, fyysisesti aktiivinen ja näyttää jopa nuoremmalta kuin ikäisekseen.Verkkokäyttäjät ovat jo leimanneet brittimiehen ruoanhimot ’sydänkohtaukseksi kulhossa’.

Aiemmin Roskontrol antoi luettelon juustoista, joita se ei suosittele syötäväksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten