KotiReseptitAnna kurkuille sitä, mitä ne tarvitsevat eniten juuri nyt.Käytä tätä lannoitetta kesäkuun...

Anna kurkuille sitä, mitä ne tarvitsevat eniten juuri nyt.Käytä tätä lannoitetta kesäkuun lopussa

Kesäkuun lopulla on hyvä harkita kurkkujen lannoittamista asianmukaisesti hedelmäkauden aikana runsaan sadon varmistamiseksi.Kurkut tarvitsevat erityisesti kaliumia tähän aikaan.

Nämä kasvit reagoivat hyvin lannoitteisiin, kuten ammoniumnitraattiin, ureaan, kaliumhumiaattiin, fosforiin ja tuhkaan.Lisäksi magnesiumin, kalsiumin, sinkin, mangaanin ja jodin lisääminen on erittäin hyödyllistä niiden vastustuskyvyn vahvistamiseksi.

Typpilannoitteita olisi käytettävä voimakkaan kasvun vaiheessa ja kukinnan alussa.Kurkkujen lannoittaminen kaliumlannoitteilla on kuitenkin välttämätöntä hedelmien muodostumisen ja kypsymisen aikana.

Kotitekoinen lannoite kurkuille.Lannoittaminen hedelmien muodostumisen aikana

Liuota kupillinen tuhkaa ämpärilliseen vettä ja kaada tämä liuos kurkkujen päälle.

Suojaa kasvit taudeilta valmistamalla jodiliuosta: neljäkymmentä tippaa jodia ämpäriin vettä.

Käytä hiivalannoitteita erikseen.Liuota 50 g sokeria ja 100 g tuorehiivaa 5 litraan vettä.Muutaman tunnin käymisen jälkeen voit kastella kurkut tällä liuoksella.

Tällä monipuolisella lannoituksella saat runsaan kurkkusadon, ja lehdet pysyvät terveinä, vihreinä eivätkä kellastu tai kuivu.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten