KotiReseptitÄlä uskalla ostaa sitä: venäläisiä on varoitettu vaarallisesta kanasta, jota myydään missä...

Älä uskalla ostaa sitä: venäläisiä on varoitettu vaarallisesta kanasta, jota myydään missä tahansa kaupassa

Kun valitset kanaa kaupassa, on oltava varovainen, ettei törmää heikkolaatuiseen lihaan.Svetlana Vasiljeva, kuluttajien oikeuksia suojelevan julkisen järjestön ’Possuja vastaan’ johtaja, kertoi portaalille ’Nyt tarkkana!’, mitä tavaroita kannattaa välttää.

Tavaroita ei kannata ostaa ilman viimeistä käyttöpäivää tai mitään tietoja.Pyyhkimällä tietoja myyjät usein huijaavat ostajia ja yrittävät myydä tuotteen, joka on jo pilaantunut.Huijaus on helppo havaita, kun vierekkäin makaa kaksi saman valmistajan kanaa, mutta toisessa niistä ei ole etikettiä tai päivämäärää.

Asiantuntija korosti, että tietoja voi kysyä siitä laatikosta, jossa kana oli.Mutta tämäkään vaihtoehto ei ole ’pelastus’: on käytännössä mahdotonta selvittää, onko tietty kana tullut kyseisestä laatikosta.

Aiemmin vaarallisia salaatteja löytyi suurista kaupoista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten