KotiMielenkiintoinenÄlä pidä tätä kasvia talossa.Se ei lupaa hyvää.Se vetää puoleensa köyhyyttä kuin...

Älä pidä tätä kasvia talossa.Se ei lupaa hyvää.Se vetää puoleensa köyhyyttä kuin magneetti

10. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/Amarisa M).

Uskotko sinä taikauskoon? Niiden mukaan yksi suosikkisi huonekasveista voi houkutella huonoa onnea ja vaikuttaa negatiivisesti kotitalouden jäsenten taloudelliseen tilanteeseen.Tarkista, sattuuko sinulla olemaan tämä kukka ikkunalaudallasi.

Vaikka meidän pitäisi suhtautua tällaisiin asioihin suurella etäisyydellä ja silmää räpäyttämällä, on monia ihmisiä, jotka uskovat taikauskoon.He ovat vakuuttuneita siitä, että tietyt käyttäytymistavat ja asiat voivat tuoda onnea tai päinvastoin olla epäonnen lähde.Jälkimmäistä he pyrkivät välttämään kuin paholaista ristiltä.Kuten käy ilmi, taikauskon mukaan tietyt suosikki huonekasvit voivat houkutella huonoa onnea, ja yhdellä niistä pitäisi olla huono vaikutus talouteen.Parempi olla pitämättä sellaista kotona.

Varo tätä kasvia.Hoja tuo sinulle taloudellista huonoa onnea

Se on hya, jonka kukat muistuttavat tähtiä. Se on erittäin siro ja suhteellisen vähän huoltoa vaativa. Sen viehättävin piirre ovat kuitenkin kukkanuput, jotka näyttävät pieniltä tähdiltä. Hoja kukkii toukokuusta kesäkuuhun.Sen kukat voivat kestää jopa syksyyn asti.

Taikauskon mukaan hoja tuo talon omistajille taloudellista epäonnea. Sanotaan, että mitä kauniimmin se kukkii, sitä enemmän tuhoa se tekee rahoille. Sitä kutsutaan jopa „köyhyyden kasviksi&#8220. Sanotaan myös, että hoya lannistaa potentiaalisia kumppaneita ja voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ihmissuhteissa.

Nämä kasvit tuovat poikkeuksellista huonoa onnea.Luettelo on pitkä

Mielenkiintoista on, että lista kasveista, joiden taikauskon mukaan ne eivät tehoa meihin, on melko laaja. Samoin mainitaan monsterat, muratti, kanervat ja kaktukset.Kanervan sanotaan taikauskon mukaan tuovan huonoa onnea koko taloon. Aikoinaan uskottiin, että noidat käyttivät näitä kasveja luudanvalmistukseen. Entä monstera? Sen sanotaan tuottavan negatiivista energiaa, joka tekee kotitaloudesta ärtyisää ja alakuloista. Uskotko sinä tällaiseen taikauskoon?

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten