KotiReseptitÄlä lisää leipää jauhelihaan leikkeleitä varten: tässä on, millä se korvataan ravintoloissa...

Älä lisää leipää jauhelihaan leikkeleitä varten: tässä on, millä se korvataan ravintoloissa – yllättyisit

Keittiömestari Andrei Sulima kertoi, että ravintolakäytännössä, kun valmistetaan jauhelihaa leikkeleitä varten, siihen ei ole enää pitkään aikaan lisätty leipää.Sen sijaan he käyttävät pennin verran ainesosaa, joka tekee ruokalajista runsaamman makuisen.

Asiantuntija suosittelee kaurahiutaleiden lisäämistä leikkeleen jauhelihaan.Tätä varten ne on valmistettava – murskataan tehosekoittimessa ja kaadetaan puhdasta vettä muutaman minuutin ajan.Puoleen kiloon naudan jauhelihaa tarvitset neljä ruokalusikallista hiutaleita.

’Ennen paistamista leikkeleet voidaan päällystää jauhoissa tai korppujauhoissa, tai ne voidaan lähettää heti pannulle.Paista leikkeleet nopeasti molemmin puolin keskilämmöllä, peitä sitten kannella ja hiljennä liekkiä’, 100News siteeraa kokin sanoja.

Aiemmin kokit nimesivät toisen salaisen ainesosan leikkeleille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten