KotiElämäntapaohjeetÄlä heitä vanhoja lautasia pois: kokeneet emännät ovat löytäneet niille 9 käyttökohdetta.

Älä heitä vanhoja lautasia pois: kokeneet emännät ovat löytäneet niille 9 käyttökohdetta.

Vanhat lautaset päätyvät usein kaappeihin tai roskiin, mutta ei kannata kiirehtiä eroon niistä – nämä näennäisen tavalliset astiat voivat saada uuden elämän tyylikkäinä ja omaperäisinä koristeina. Älä kuitenkaan kiirehdi hankkiutumaan niistä eroon – nämä näennäisen tavalliset astiat voivat löytää uuden elämän tyylikkäinä ja omaperäisinä sisustuselementteinä.

Lautaset valmistetaan vahvoista ja kestävistä materiaaleista – keramiikasta, lasista tai posliinista, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti värikkäiden taide-esineiden ja toiminnallisten käsintehtyjen esineiden luomiseen. Vanhasta lautasesta voi tehdä jotain uutta ja käyttökelpoista vain pienellä mielikuvituksella ja luovuudella.

 

9 Lifehackia vanhojen lautasten käyttämiseen:

Ensinnäkin voit tehdä lautasesta epätavallisen kellotaulun seinäkelloon. Riittää, kun maalaat sen ja asetat siihen kellomekanismin.

 

Toiseksi, liimaamalla lautasen ja lasin saat omaperäisen maljakon kuivakukille tai koristeellisille kynille.

 

Kolmanneksi rikkinäisiä levyjä voidaan käyttää kukkapenkin tai alppiliukumäen aidan luomiseen dachalla.

 

Neljänneksi isoäidiltä toimitettujen antiikkisarjojen elementit voivat tulla itsenäiseksi tyylikkääksi sisustukseksi sisätiloihin.

 

Viidenneksi tavalliset lautaset voidaan liimata napeilla, naruilla ja peittää spraymaalilla. Saat kirkkaita koriste-esineitä.

 

Kuudenneksi, maalaamalla levyn akryylimaaleilla saat alkuperäisen käsintehdyn valokuvakehyksen.

 

Seitsemänneksi, yhdistämällä levyjä vanhoihin peileihin ja muihin elementteihin voit luoda kirkkaan seinäpaneelin.

 

Kahdeksanneksi, lautaset voivat olla pohjana kuumien ruokien aluslautasille, kynttilänjaloille ja muille pöydän tarjoiluun tarkoitetuille esineille.

 

Yhdeksänneksi, vanhasta kupista ja lautasesta saa söpön lintujen ruokintavälineen, jonka voi ripustaa puuhun.

 

Älä kiirehdi heittämään rikkinäisiä lautasia ja vanhoja astioita pois. Kunnollisella mielikuvituksella ja inspiraatiolla ne voivat muuttua todellisiksi taide-esineiksi ja koristella kotiasi omaperäisillä käsintehtyillä käsitöillä. Päästä luovuutesi valloilleen ja luo ainutlaatuisia tuotteita siitä, mitä monet pitävät romuna.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten