KotiReseptitAiheuttaa vain haittaa: Ravitsemusterapeutti kertoo, mistä viljoista kannattaa luopua lopullisesti

Aiheuttaa vain haittaa: Ravitsemusterapeutti kertoo, mistä viljoista kannattaa luopua lopullisesti

Ravitsemusterapeutti Elena Tikhomirova on kertonut, mitkä suosituista viljoista ovat lääkäreiden mielestä kaikkein haitallisimpia ja mitkä hyödyllisimpiä.Asiantuntija on varma, että myös ei-ammattilaiset osaavat tunnistaa hyvän viljan.

Lääkärin mukaan kaikkia raakapuuroja ja kaikkia tummia puuroja pidetään hyödyllisimpinä.Tattari mukaan lukien.Viljan kuori sisältää nimittäin kaikki ravintoaineet, vitamiinit, makro- ja mikroelementit sekä kuidut.

Mutta valkoisten viljojen (mannasuurimot) ja kiillotetun riisin kohdalla tilanne on aivan toinen.Mannasuurimot ovat yksinkertaisesti murskattua vehnää, ja jauhetusta riisistä on poistettu kaikki hyödyllinen kuori.

Tämän vuoksi näissä viljoissa ei ole lainkaan muuta kuin haitallisia hiilihydraatteja.Juuri näitä lääkärit pitävät kaikkein hyödyttömimpinä, kirjoittaa ’Prime’.

Aiemmin ravitsemusasiantuntija Angelique Duval nimesi puuron, joka on huono vanhuksille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten